Kendi Oyununu Yap...


Game Maker ile Kendi Oyunlarınızı Hazırlayın...

Tanıtım:

Temel olarak bir oyun tasarım/üretim programı olan Game Maker ile tek kişi/multiplayer, 2D/3D oyunlar tasarlayabilirsiniz.

Programın en büyük özelliği hem gelişmiş hem de acemi düzeydeki kullanıcılara hitap edebilmesi. Oyun tasarlarken ister kendi scripttinden (Game Maker Language="Java, Delphi karışımı bir dil") isterseniz sürükle bırak yöntemiyle geliştirilmiş aksiyon menüsünden ve hatta isterseniz ikisini birden kullanarak yapabilirsiniz. Program sade ve anlaşılabilir arabirimi, kullanım dersleri(İngilizce) ve örnek oyunlar sayesinde çok kolay olarak hayalinizdeki oyunları gerçekleştirebilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri:
- Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP
- 8MB (16MB önerilir) 3D ekran kartı
- 16/32 bit ses kartı
- DirectX 8.0

Not : PROGRAM FULL SÜRÜMDÜR.

Lİnk: DOWNLOAD

Panda 2010 Internet Security

Panda Internet Security, internet aktivitelerinizi güven içerisinde yapmanıza olanak tanıyan gelişmiş bir güvenlik yazılımıdır. Bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi virüslere, casus yazılımlara, rootkitlere, hackerlara, kimlik hırsızlarına ve tüm diğer internet tehlikelerine karşı korur. Sahip olduğu ebeveyn kontrol yazılımı sayesinde çocuklarınızın ve ailenizin internette güven içerisinde dolaşmasını sağlar. Önceki versiyondan çok daha hızlı çalışan Panda Internet Security ile tüm internet aktivitelerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Download | Panda Internet Security 2010 v18.00.00 | 83.2 Mb

DOWNLOAD

Oyunlarınız Kasmasın !

Oyunlarınız Kasıyor mu ?
İşte İlacınız...



Game booster ile bilgisayarınızı tam bir oyun makinesine dönüştürebilirsiniz. Oyunlar için yetersiz kalan bilgisayarın derdine derman olan bu program çok işinize yarayacaktır. Tek tuş ile bilgisayarınızı oyun kipine geçirip oyun işiniz bittikten sonrada yine tek bir tuş ile bilgisayarınızı normal kipe geçirebilirsiniz...

DOWNLOAD