A'dan, Z'ye Network Eğitimi

A’dan Z’ye Network eğitimi toplam 46 videodan oluşan sunum swf uzantılıdır. Network bilginiz az yada bu konuda bilgi sahipi olmak istiyorsanız bu sunum tam size göre. Türkçe anlatımdır.

DOWNLOAD PART 1

DOWNLOAD PART 2

:)

Nokia'dan Mini Dizüstü

Nokia mini dizüstü bilgisayarı Booklet 3G'yi duyurdu.



Nokia'nın farklı bir pazara da girişi gösteren bu yeni dizüstü model Booklet 3G olarak lanse edildi. 10.1 inç ekran, bütünleşik 3G desteği, Windows 7 işletim sistemi, bütünleşik GPS özelliği, HDMI çıkışı ve 12 saatlik pil ömrü gibi özellikleri bulunan cihazın Eylül ayında görücüye çıkması bekleniyor.

Alüminyum bir gövdeye sahip olan Booklet 3G, sadece 2 cm kalınlığa sahip. Nokia'nın yeni ürünü ile ilgili bir fiyat açıklaması yapılmadı.

kaynak: habertekno.com

İnternetten film izleme keyfi

Superonline, SuperPlay ile kesintisiz film keyfini internet üzerinden sunmaya başladı.



Bu amaçla dünyanın en önemli film şirketlerinden Warner Bros ile anlaşma yapan Superonline, en yeni ve en popüler yerli ve yabancı filmleri internet üzerinden ve yüklemeye gerek kalmadan sinemaseverle buluşturacak.

Superonline ADSL ve Superonline Fiber İnternet abonelerinin yararlanabileceği uygulama için film başına 2,99 TL ödenecek. Kullanıcıların filmi yüklemek için saatlerce beklemesine gerek kalmadan anında izleyebilmelerine imkan tanıyan hizmet, http://www.superonline.com/superplay adresinde kullanıma açıldı.

Superonline, SuperPlay ile kesintisiz ve DVD kalitesinde film keyfinin yanı sıra, ‘Fiber İnternet’ abonelerine Türkiye’de Lig TV yayınını Lig TV dışında ilk kez canlı olarak internet üzerinden izletiyor.

Superonline’ın hem ‘ADSL’ hem de ‘Fiber İnternet’ aboneleri, en yeni filmleri sinemadan sonra internetten izleyebilecek. Kullanıcının bağlantı hızına göre değişen görüntü kalitesi sayesinde sinemaseverlerin kesintisiz film keyfi yaşaması sağlanacak. Filmler, ister Türkçe dublajlı, istenirse orijinal dilinde Türkçe altyazılı izlenebilecek.

Üstelik halihazırda kotalı ‘Superonline Fiber İnternet’ aboneliği olan kullanıcılar, SuperPlay ile maçları ve filmleri izlemek için, sahip oldukları internet kotalarını harcamayacaklar. Ayrıca 1 adet film de sinemaseverlere hediye edilecek.

Superonline, film kataloğunu genişletmek üzere Warner Bros’un yanı sıra dünyanın önde gelen yapım şirketleri ile de görüşmelerini sürdürüyor.

kaynak: habertekno.com

Windows 7 "N" Sürümleri Açıklanıyor

Microsoft'un İngiltere'deki mağazasında E sürümünden sonra N sürümlerininde fiyatları ortaya çıktı. Sürümler Windows 7 Home Premium N, Professional N ve Ultimate N olarak görülüyor.

Microsoft'un bu şaşırtıcı "N" sürümünü Avrupa Hukuku'nın taleplerinin ne kadar güçlü olduğunu anlıyoruz ve biraz tarihden ders çıkarıyoruz.

2004 yılına geri gittiğimizde Avrupa komisyonu Microsoft'a rekor ceza ile €497m ceza kesmişti. Komisyon bu işletim sisteminin piyasada tekelleştiğini ve Windows Media Player için anti-rekabetçi olduğu kararına varmıştı.

Windows 7 N

Microsoft sözcüsü " Avrupa Komisyonu'nun 2004'teki kararından sonra Avrupa'ya Windows N sürümünü Microsoft'un sunması gerektiğini söyledi."

Fiyatlar


kaynak:
teknoloji.me

Windows katili gün sayıyor!

Windows katilinin çıkış tarihi kesinleşti!

Apple'ın yeni "Windows Katili" ne zaman piyasada olacak? İşte kesin tarih ve detaylar.

Sizlere en son ulaştırdığımız Snow Leopard haberinde öngörüldüğü gibi Apple, 28 Ağustos'ta Snow Leopard'ı piyasaya sunuyor. Bu tarih resmi olarak onaylanmış durumda...

İlk WWDC'de tanıtılan Snow Leopard son bir iki haftadır ön sipariş yöntemi ile Amazon.com'dan alınabiliyordu. Apple Store'a bundan 2 hafta sonra geleceğini söylemek artık sadece tahmin değil.

Hızlandırılmış ön-yükleme süresi, artırılmış kararlılık ve en önemlisi de çok çekirdekli işlemciler için 64 bit desteği de hiç şüphesiz Snow Leopard'ın kullanıcıları mest edeceğine işaret. Ayrıca HDD'niz de daha az yer kaplayacak bu sisteme sizlerde sahip olmak isteyeceksiniz.

Apple'ın 7 Eylül'de müzik ile ilgili ürünlerinde indirime gideceği de söylentiler arasında.

Eğer siz de varolan Mac OS X'inizi Snow Leopard'a güncellemek istiyorsanız 29 dolarlık düşük bir ücretle en son yeniliklerden yararlanabilirsiniz. Yeni bir paket almak isteyen kullanıcılar ise 129 doları gözden çıkarmalı.

Bilgi için: Bilkom / Apple
Telefon: (216) 554 90 00


+23 Ağustos 2009 Pazar, 18:02

CHIP Online