İnternetten film izleme keyfi

Superonline, SuperPlay ile kesintisiz film keyfini internet üzerinden sunmaya başladı.



Bu amaçla dünyanın en önemli film şirketlerinden Warner Bros ile anlaşma yapan Superonline, en yeni ve en popüler yerli ve yabancı filmleri internet üzerinden ve yüklemeye gerek kalmadan sinemaseverle buluşturacak.

Superonline ADSL ve Superonline Fiber İnternet abonelerinin yararlanabileceği uygulama için film başına 2,99 TL ödenecek. Kullanıcıların filmi yüklemek için saatlerce beklemesine gerek kalmadan anında izleyebilmelerine imkan tanıyan hizmet, http://www.superonline.com/superplay adresinde kullanıma açıldı.

Superonline, SuperPlay ile kesintisiz ve DVD kalitesinde film keyfinin yanı sıra, ‘Fiber İnternet’ abonelerine Türkiye’de Lig TV yayınını Lig TV dışında ilk kez canlı olarak internet üzerinden izletiyor.

Superonline’ın hem ‘ADSL’ hem de ‘Fiber İnternet’ aboneleri, en yeni filmleri sinemadan sonra internetten izleyebilecek. Kullanıcının bağlantı hızına göre değişen görüntü kalitesi sayesinde sinemaseverlerin kesintisiz film keyfi yaşaması sağlanacak. Filmler, ister Türkçe dublajlı, istenirse orijinal dilinde Türkçe altyazılı izlenebilecek.

Üstelik halihazırda kotalı ‘Superonline Fiber İnternet’ aboneliği olan kullanıcılar, SuperPlay ile maçları ve filmleri izlemek için, sahip oldukları internet kotalarını harcamayacaklar. Ayrıca 1 adet film de sinemaseverlere hediye edilecek.

Superonline, film kataloğunu genişletmek üzere Warner Bros’un yanı sıra dünyanın önde gelen yapım şirketleri ile de görüşmelerini sürdürüyor.

kaynak: habertekno.com

0 yorum:

Yorum Gönder